Nytändning

Jag har lämnat Friskis och köpt gymkort på Actic! Ett bra pris på specialerbjudande och tillgång till både gym och simhall fällde avgörandet. 

I onsdags gjorde jag därför premiär på Actic, med Frida som sällskap. Det är alltid speciellt att träna på ett nytt ställe i början, tar ju ett tag att lära sig var skivstänger, vikter och annat finns. Dessutom alltid spännande att iaktta gympersonligheter, ska undersöka om Actic, precis som Friskis, har de grymtande männen som bär omkring på kylskåp och de unga kvinnorna som kör bicepscurls med 1-kiloshantlar. 


Jag och Frida körde i alla fall ett bra pass för triceps, axlar och mage. Träningsvärken har varit ganska rejäl i såväl armar som mage, så lite kontakt med musklerna fick vi nog allt! Tricepspress i kabel, dips, militärpress och vandrande plankor var några av de övningar vi körde. Ganska lite vila mellan set och varv och avslutningsvis drygt en kilometer i stakmaskinen. 

Ska bli så spännande med crawlkurs på onsdag med, sedan ska vi dra igång simträningen på riktigt. Känner mig oerhört motiverad inför hösten, att testa nya träningsformer och lägga extra stor vikt vid styrketräningen. Benen ska bli starka, bålen ska bli stark, överkroppen ska bli stark. Nu nedrans ska skadorna bli färre i fortsättningen!

/A.

Kommentarer
Postat av: Fredric

Inte bara tjejerna som kör med 1-kilosvikten ;-) Kolla in Svend och Magnus (2:40-): http://www.youtube.com/watch?v=f_KyQbnCee4

2014-09-13 @ 16:23:41
Postat av: Lina

KUL med crawlkurs! :)

Svar: Verkligen! :) Ska bli så himla spännande!
Alexandra

2014-09-13 @ 17:15:21
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0