Våga välja växel

Jag må vara en bonnig typ, men Våga välja växel med Kenneth & The Knutters är en smått fantastisk låt. En fin liten bit så att säga. Vem vill egentligen ligga mitt i vägen och samla damm när man istället kan trycka på gasen och se vad som händer?

Vid årsskiftet bestämde jag mig för att 2016 skulle bli förändringarnas år. Året då jag inte ska fastna i gamla vanor och mönster av bekvämlighet. Jag tror att det är viktigt det där, att våga utmana det som känns självklart och att våga göra en förändring om det självklara inte känns helt självklart vid närmare eftertanke.

Jag vågade hoppa. Har inte landat än, men har tagit klivet ut och är någonstans mitt emellan trygghet och extrem otrygghet. Någonstans i mitten med en stad på ena sidan och en ännu okänd sådan på den andra. Vi lever i ett land där i princip allt är möjligt, det vore ju slöseri att inte ta tillvara på alla dessa möjligheter vi har till vårt förfogande!

Jag vill utvecklas, lära mig nytt, upptäcka nya saker, upptäcka nya platser, umgås med de fantastiska människorna jag har i mitt liv, träffa nya fantastiska människor att umgås med. Jag är påväg nu. Jag har hoppat och är i färd med att göra mig redo inför landning. 


/A. 

RSS 2.0