Tankar

Den här bloggen är för tillfället som ett rum som saknar både gardiner, mattor och möbler. Ekande tomt. 
 
Livet rullar på, jag har tagit examen, jag sommarjobbar, söker jobb, tränar och är påväg tillbaka efter knäkrångel. Har fått stå över ett antal inplanerade lopp, men planerar att springa milen med en nummerlapp på bröstet på onsdag. Det kommer inte gå fort, och det kommer inte vara bekvämt någonstans, men det ska ändå bli kul. Så länge knät håller, är tiden sekundär.
 
Såhär efter examen har jag kommit till något som skulle kunna liknas vid ett vägskäl. Att trivas på flera platser må vara en ynnest, men det är samtidigt otroligt jobbigt att försöka bestämma vart jag ska spendera den närmsta tiden. Det lär ju dock bli så att arbetsmarknaden får bestämma det åt mig. Skönt på ett sätt, obehagligt på ett annat. 
 
En snabb uppdatering såhär i soffan efter en arbetsdag och ett spinningpass. En sådan där märklig dag med mycket tankar. Mest av allt har jag tänkt på, och diskuterat smygrasismen som tagit sig in i finrummet. Den jag har lovat mig själv att argumentera emot oavsett hur obekvämt det än blir. Få saker gör mig så arg, vansinnig, rosenrasande.
 
Den röda tråden i det här inlägget? Tankar skulle jag tro. Spretigt så det förslår, men så är det emellanåt. 
 
/A.

RSS 2.0