Kramp

Sitter just nu på en otroligt obekväm soffa utan kuddar. Soffan är placerad på vår altan och jag sitter och tar igen mig efter en liten runda i löparpjuxen. Studerar pulsen som verkar gå ner ungefär som den bör.

Jag klantade ju mig på matchen i lördags och har sedan dess haft ont i högerfoten. Det har dock blivit mycket, mycket bättre. Var och investerade i ett fotledsskydd tidigare idag och invigde det nu ikväll efter jobbet. Resultat: kramp.

Fick stanna efter två kilometer och kränga av mig det - krampkänningen blev lite väl påtaglig. Efter det kändes det mycket bättre, och just därför sitter jag nu på den obekväma soffan och känner mig nöjd och glad. Foten höll! :)

Tänk att man kan bli så glad över att skadorna är uthärdliga! Och tvärtom, att en liten fjuttig skada kan förstöra så himla mycket!

Tid: 32:18 min
Distans: 5,53 km
Medeltempo: 05:51 min/km

Med andra ord - en skön joggingrunda fick inleda denna torsdagskväll som självklart följs av Breaking News.

Dags att hoppa in i duschen!
/A.


Mer köttfärssås åt folket

Står vid spisen hemma hos Britta över grytor som doftar godare än man ens kan föreställa sig!

Tänkte mest förtälja en lite rolig sak. En underlig grej...

...Jag pratade med Fredrik Wikingsson i telefon igår! Han var trevlig och hes och alldeles fantastisk!

/A.


Kämpigt

Sitter just nu framför Breaking News och spanar efter Sofia och Jacqueline som sitter i publiken ikväll. Är lagom avundsjuk! En av få gånger jag önskar att jag bodde i Stockholm...

Är annars ganska nyss hemkommen från träningen. Idag kämpade jag, Sandra och Mathilda på cyklarna samt på någon form av step-maskin. Det var verkligen otroligt jobbigt emellanåt! Vi upptäckte efter ett tag att den ena cykelns motstånd var sjukt mycket tyngre än den andra, eller större kanske man säger. Denna upptäckt var till Sandras stora glädje då jag trampade på utan problem på min cykel medan Sandra kämpade och svettades som en gris. Svetten kom sedan till mig och Mathilda också. Att träningscykla är bannemig värre än att basta, ur svettningssynpunkt. Nog pratat om våran svett, kan jag nog känna nu.

I måndags tyckte jag och Sandra synd om våra skadade fötter och stod ute i spöregnet och kollade när de andra spelade. Passade på att ta några ruskigt dåliga bilder. Trots den otroligt dåliga kvalitén slänger jag upp en här. På bilden syns bland annat madamen som tipsade mig om denna fantastiska app - jlohlin.blogg.se - kolla in!

/A.


Göteborgsvarvet 2012

Sitter med en högerfot som inte är helt hundra och har precis anmält mig till Göteborgsvarvet 2012.

Spelade fotboll i lördags. Vänsterfoten höll till min stora glädje! Dessvärre hände någonting med högerfoten istället, så nu är jag halt igen... Känns tämligen onödigt, vet inte ens vad som hände. Positivt är dock att det blir bättre och bättre för varje dag som går. Snart är jag ute med löparskorna på fötterna igen!

Göteborgsvarvet alltså. Såg på facebook att det antagligen kommer vara fulltecknat i slutet av dagen, så jag slog till. Blev ju inget nu i år med tanke på vaden som trilskades, men nästa år - då nedrans! Varken fötter, vader, knän eller tår ska få vara i vägen då. 2011 har varit skadornas år, 2012 ska bli helt skadefritt.

Hörde förresten att den första snön ska komma den 24 oktober. Snart dags att köpa skidor! Är det någonting jag verligen ser fram emot så är det att åka längdskidor. Om jag ska klara 9 mil på skidor har jag x antal träningstimmar i spåren framför mig. Haha, minns första gången jag och Ida åkte förra året. K-a-t-a-s-t-o-f-! Jag var helt otroligt dålig, även om jag då skyllde det mesta på skidorna från 70-talet.

Inför skidåkning

Ida, antagligen före vårt första försök på längdskidorna...

/A.


Eko

Så tomt att det ekar!

Bloggtorka. Datorlös. Har dessutom gått och blivit med iPhone. Tips på bra bloggverktyg, någon?

Jag tränar. Springer lite lätt, så mycket foten orkar med. Trampar på träningscykeln, så mycket psyket orkar med. Lyfter skrot? Nja. Minimalt, men det händer.

Skulle inte alls skriva någonting här idag, mellanlandade bara här för att se om det hänt någonting under tiden jag varit frånvarande. Det är ju himla kul att blogga egentligen, men det är lite svårt utan dator.

Om några timmar bär det av till Stockholm! Sofia, Jacqueline och så The Arks sista konsert. Någonsin.

Får se om jag kanske testar att träna i hufvudstaden. Eller så blir det bio istället. ;)

Nåväl. Jag ska skärpa mig. Skaffa en ordentlig dator och börja bli lite aktiv här igen. Och kanske skriva den avslutande delen av Helsingborgsäventyret. Sommaren känns långt borta, men Helsingborg känns som förra veckan.

Hösten är här, som bekant. Regn och rusk. Försöker att låta bli att tänka på härliga sommarkvällar med kvällssol och grillat. Fokuserar istället på mysiga filmkvällar med tända ljus och en riktigt ruskigt bra film. Och känslan efter att ha sprungit en runda i spöregn medan alla andra har haft en av de där mysiga filmkvällarna. 

/A.

ps. Om två månader är det faktiskt helt okej att börja sjunga julsånger.  


RSS 2.0