Måndag

Det var otroligt mycket folk på gymmet idag. Och det var en snubbe med otroligt mycket muskler bredvid mig. Lika galet som folkmängden, fast på ett positivt sätt till skillnad från de kvadratcentimeter jag hade till förfogade idag. 

Idag stod armar och axlar på programmet. Ovanligt tunga vikter och få övningar. Ibland behövs faktiskt inte särskilt stor yta, så länge man har tillgång till ett par tunga hantlar och hög musik i lurarna. Jag har en träningslista på Spotify som alltid spelas på gymmet med 10 låtar som spelas om och om och om igen och som aldrig någonsin blir dåliga, det är märkligt det där. Dagens övningar:

- Tricepspress i kabelkross
Axlar och biceps i kombination med hantlar (bicepscurl+axelpress). Många set där flertalet utfördes på bosuboll för lite extra balansträning.
- Triceps med hantlar (liggandes)
- Axeldrag (?) med skivstång
- "Vandrande" planka

Kom sedan hem till en närmast perfekt vegetarisk lasagne och nu ett avsnitt av Homeland. Morgondagen blir intensiv med jobb, skola, transportera bilen till verkstad, springa hem för att sedan hoppa på cykeln och trampa till andra sidan stan för fotbollsträning. Måndagsrutinen med en veckas matlådor har aldrig känts bättre än i skrivande stund. :) 


/A.


Kommentarer
Postat av: Mia

Men hur taggad för gymmet blev man nu då?! :)

2014-02-25 @ 09:56:34
URL: http://www.menmia.se
Postat av: Anna-Karin Arvidsson

Härligt m goda vanor.
Och du.
I did it!

2014-02-26 @ 21:13:46
URL: http://akaontherun.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin Arvidsson

Sv: känslan är som att vinna os-guld, kroppen känns över förväntan, en liten blåsa i handflatan och en öm sätesmuskel efter att ha bli neddragen i en medåkares fall och sträckt ut den lite. Ljumskarna knorrar lite också såklart och överkroppen fick bekänna färg av all stakning då plusgraderna gav bakhalt. Så nöjd. Så glad. Så stolt. Längtar tillbaka!

2014-02-27 @ 06:49:34
URL: http://akaontherun.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det låter som ett bra pass, trots brist på plats. :) Vad är det för låtar du brukar lyssna på? Kan behöva lite nytt. :)

2014-02-28 @ 20:50:52
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Jessan

Recept på den där perfekta lasagnen? :)

2014-03-01 @ 08:07:24
URL: http://jessansworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0