Träningsläger

Vi är tillbaka på svensk mark! Har alldeles nyss kommit hem efter en lång bussresa. Fyra träningspass och en match senare är benen inte så lite möra. Vaderna är så otroligt stela, kunde nätt och jämt springa igår på matchen. Vi har i alla fall haft några helhärliga dagar med sol, regn, fotboll, godisätande och x antal skrattanfall. Därtill äckliga toaletter och smaklös mat, men det är bagateller i sammanhanget. Att det är positivt för sammanhållningen att åka iväg på träningsläger går definitivt inte att ta fel på. 
Vi kom fram vid lunchtid i lördags och körde ett eftermiddagspass med lite löpning, spel och lite annat smått och gott. Fortsatte sedan med att kolla på Twente-Roda på kvällen. 


I söndags tränade vi två pass och så igår ett förmiddagspass och en match då som sagt. Vi mötte ett holländskt lag, väldigt annorlunda att kunna prata fritt utan att motståndarna förstår ett ord. Vi spelade faktiskt riktigt bra och vann till slut med 6-1. Hur som helst, några roliga dagar är till ända - tillbaka till verkligheten.

/A.


Kommentarer
Postat av: pilla

Gud va kul med träningsläger. Får värsta fotbollslängtan av att kolla in på din blogg

2014-04-21 @ 20:38:48
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0