Work hard

Imorgon är det Dagen D, på mer än ett sätt. Tenta och match. Vinner vi matchen, vinner vi serien. Men, först ska en tenta skrivas och helst på ett bra sätt. Tenta 9.00-13.00 och sedan match 15.00, med 21 mil att köra däremellan. Det kan bli tajt med tiden, men vad vore livet utan lite utmaningar?
 
Träningen den här veckan har inte varit så mycket till träning. 6 kilometer löpning häromdagen, 5 kilometer idag och ett gympass igår. Kroppen vill inte springa så mycket mer, och tur är kanske det, för jag har definitivt inte haft tid för några långpass i veckan. Små, korta pass för att rensa hjärnan och få lite syre. 
 
Nu väntar några timmars plugg till innan det är dags att sova för att absorbera så mycket kunskap som möjligt. Nu nedrans ska jag klara den här tentan, och där med basta!
 
Vi hade vår sista föreläsning för den här kursen tidigare idag, en helhärlig sådan. En sann entreprenör som berättade om sin verksamhet, hur inspirerande som helst! Hans avslutning var helt fantastisk och fick hela salen att brista ut i skratt. Ingen stel kostymnisse det där inte! Hans avslutning får också avsluta denna korta lilla uppdatering. Trevlig helg!
 
 
/A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0