Härliga helg

Har haft en vansinnigt skön helg på hemmaplan. Umgåtts med bästa vännerna, pratat om allt och inget, kollat på herrlagets match i bitande kyla och avslutat helgen med ett beep-test. Hann givetvis även med några timmar framför Vasaloppet, följde mina bekanta på internet och bestämde mig nog för att åka nästa år. Måste erkänna att det var med delade känslor jag satt framför tvn. Kändes väldigt underligt att tänka att jag verkligen skulle varit en av alla tusentals åkare där i spåret...
 
Nåväl. Efter många stopp och ett stort antal vändningar under beep-testet på hårt golv med dåliga skor, är statusen på vaderna inte helt hundra. Som stockar. Blir alltid orolig när jag känner av vaderna med tanke på hur mycket de har krånglat back in the days, men antar att det går över inom kort. Därför blev det ingen löpning idag, hoppas på några kilometer imorgon innan kvällens fotbollsträning.
 
Efter en bilresa tillbaka igår ville jag inte göra något annat än att sova, men icke. En frys tom på matlådor kräver en liten arbetsinsats vid spisen. Kycklinglasagne med spenat var lyckligtvis värt att vänta på!
 
 
 
Idag ringde klockan 06.00. Iväg till gymmet för ett rygg- och magpass. Lyckades bättre än vanligt idag, brukar ha lite svårt att få till bra pass som verkligen känns för just ryggen. Hem, duscha, äta frukost och sedan en tur på cykeln för att stressa in på biblioteket några minuter senare än planerat, precis som seden bjuder.
 
Måndag betyder även storhandling, så nu, äntligen, får jag slänga mig i soffan och sova en stund innan det är dags att slänga ihop något ätbart. Kronisk trötthet: check.
 
/A.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hoppas vaderna rättar till sig!!

2013-03-04 @ 19:46:52
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Mari

oj oj vad du har hunnit saker =)

2013-03-04 @ 20:47:26
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Anna

Yes, är värnamobo ;) vad hittar du på i Kalmar? Tre mil öster om, vart är de?;)) Vad har hänt? Varför är du inte en av de som åker?

2013-03-04 @ 21:40:25
URL: http://Overenskommelsen.blogg.se
Postat av: Jess

Åh, jag kan tänka mig att det kändes lite småjobbigt att sitta i soffan och titta på vasaloppen. Men du, jag måste erkänna att jag känner mig lite, lite sugen på att åka nästa år... :)

Svar: Men jaaaaaa! Då är det spikat!! :D
Alexandra

2013-03-05 @ 13:13:54
URL: http://jessansworld.blogg.se
Postat av: Jess

Alltså nu ska vi ta det lite lugnt här! ;) När öppnar anmälan?

Svar: Den 17e tror jag, men är inte heeelt hundra! Mot Mora, wooop wooop! ;)
Alexandra

2013-03-05 @ 14:45:46
URL: http://jessansworld.blogg.se
Postat av: sanna hyvärinen

Hej! Jag har designat ett rum på Jotex hemsida i en liten tävling dem håller där! Eftersom jag älskar inredning och kvaliten på inredningen man har i sitt eget hem, så skulle jag bli jätte glad om du skulle vilja lägga en röst på mig! Det skulle göra min dag! KRAM

http://www.jotexkampanj.com/sv/itemShare.php?id=7966
WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2013-03-05 @ 20:12:36
URL: http://socosy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0