Fredagsfeeling

Ingen fredag utan fredagsmys, och helst inte utan fredagsfys heller. Hoppas ert fredagsmys varit lika trevligt som mitt!

Började dagen med 50 minuter på gymmet där axlarna fick stå i centrum dagen till ära. Ett helt okej pass, den där grymma känslan infann sig inte riktigt, men det är ingenting man kan räkna med att den ska göra varje pass heller.

Igår däremot! Underbart väder med solsken hela långa dagen. Började dagen men en långpromenad, var på en föreläsning och hoppade sedan i träningskläderna igen. Något sega ben efter onsdagens 14 kilometer på löpbandet, men de yttre omständigheterna tog bort de tunga benen lite. Helt snöfria trottoarer och så långt bort från löpbandet man kan komma - då är det inte tillfälle att klaga! Sprang längs med vattnet och, klyschigt nog, njöt av naturen. Ett pass som egentligen kanske inte fyllde någon direkt funktion, mer än att det var allmänt härligt. Knappt 7 kilometer á 4.58.

Och nu, hem-hemma. Ingen match den här helgen heller (börjar känna mig lite stressad) men än dock på hemmaplan. Imorgon ska håret äntligen kapas av, samtidigt som jag får umgås med två av mina allra bästa vänner - svårslaget!

Här nedan, ett par bilder från gårdagens runda. Kalmar gör sig definitivt bättre i solsken än i snöblask, det är ett som är säkert!

/A.


Kommentarer
Postat av: Mari

=) Härligt det låter. Underbart !! den där känslan med barmark och sol.... magiskt :)

2013-03-02 @ 10:24:01
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Evelina sigetty

Härlig blogg!!!:D

2013-03-04 @ 23:17:44
URL: http://www.evvis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0