Stressigaste veckan i mannaminne

Veckan vi har bävat inför är här. Med besked. Efter att ha sovit mellan 01 och 05 inatt är jag helt fantastiskt trött. B-uppsatsen är inlämnad, hemtentan är inlämnad, men inte får jag vila för det. Nej, nu ska det skrivas en review på en annan persons hemtenta och en presentation och opponering av B-uppsatsen ska förberedas. Sedan, opponering och presentation på torsdag förmiddag, följt av seminarium i den andra kursen på eftermiddag. En salstenta på fredag och sedan, äntligen (!) kan jag sätta punkt för den här terminen. 
 
Det är tur att jag inte titulerar mig hälsobloggare (höhö). Hinner knappt sova, knappt träna och äter riktigt dåligt då matlagning inte prioriteras. Med socker och kaffe klarar man allt! 
 
Var på gymmet en sväng innan, men det verkar som att all energi gått åt till tankeverksamhet. Mjölksyra av ingenting och kände mig nästan lite hängig efter ett tag. Avslutade passet efter 35 minuter och begav mig hemåt istället. Håller tummar och tår för att jag inte blir sjuk nu, det skulle ytterligare förvärra denna misär till vecka. 
 
Sådär ja, då var detta positiva inlägg till ända! ;) Avslutar med en bild från en av de bättre dagarna den här terminen. Snart, snart, snart sa jag testa att springa igen, och snart, snart, snart har jag åter lite fritid att spendera på vad-tusan-som-helst.
 
 
/A.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hua! Där kan man snacka om tuff slutspurt. Lider med dig, om det nu gör något lättare. :) Kämpekram och götta dig gött när veckan är finito!

2013-12-17 @ 18:12:18
URL: http://chilimedcarne.wordpress.com
Postat av: mari

All lycka till allt nu !!

2013-12-17 @ 19:11:20
URL: http://www.doitforyourself.shapemeup.se
Postat av: Karin

Inte för att det är mycket till tröst, men jag har det precis likadant på jobbet nu. SJUKT!! Lever på mackor, kaffe och smågodis. Är dock helt övertygad om att du kommer att klara det alldeles galant! Massa lycka till med allt och tänk vilken skön jävla känsla det kommer va på freeeeeeeedaaaaaag :)

2013-12-17 @ 20:22:08
URL: http://karinoalexander.com
Postat av: Lina

Jösses vilken slutspurt! Lycka till!!

2013-12-17 @ 21:05:28
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: fight4fit

Tacka Gud för kaffe :) Lycka till nu enda in i det sista! :)

2013-12-17 @ 23:26:34
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Emma

Hejjahejja! Jag vet hur det är. Och det där med att tänka, det tar mer energi än man tror. Ändå kan det vara skönt att göra av med energi, fysiskt när man har mycket plugg.

Lycka till!

Haha, kaffe och socker, då hade min mage ballat ur för länge sen. Men helt klart, det är lättare att motivera sig med lite sötsaker inom räckhåll :P

2013-12-18 @ 11:30:00
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Anna-Karin Arvidsson

Den bilden. Löparglädje!!

2013-12-19 @ 21:21:15
URL: http://akaontherun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0