En sådan där misslyckad photoshoot

Igår var det då dags för julmarknad på slottet. Jag och Hannah kom dit en halvtimme för tidigt och hade därför lite tid att slå ihjäl. Vi bestämde oss helt enket för att få till det perfekta kortet. Med ett slott i bakgrunden kan det ju inte bli annat än bra, tänkte vi. Tänk så fel man kan ha. Slottet tvingade oss till att stå i de mest osmickrande vinkar man kan tänka sig, jag råkade visst ha en dag då jag ser ut att ha sovit två timmar på två dygn, och Hannah, ja, hon skötte sig hyfsat men var lite all-over-the-place, så att säga. Delar av det fantastiska resultatet här nedan visar upp den där sidan man så sällan får se i olika sociala medier. Den halvfula sidan och de misslyckade korten. Håll till godo!
 
           
         
         
 
 
I övrigt bjöd julmarknaden på stämningsfull sång, provsmakning av diverse mat samt en snabb titt på hantverk av olika slag. Jag och damen här ovan må vara mentalt ändre än vår fysiska ålder, men vi har ännu inte nått åldern då tomtar, troll och keramik är högst på vår önskelista.
 
/A.

Kommentarer
Postat av: Julia

tycker iaf att det såg ut som ni hade väldigt roligt :))

2013-12-01 @ 12:43:40
URL: http://takethetime.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, nej det kan inte bli bra jämt. Kul att du bjöd på bilderna :) Mysigt med julmarknad också. Vi gick lite på marknaden i SUndsvall idag, men det blåste så mycket, så vi höll på att frysa ihjäl, så det blev inte så långvarigt.

GOTT med morotskakan nedan! Mums!

Blev det någon löpning i helgen förresten?

2013-12-01 @ 21:56:09
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0