Vasaloppet närmar sig med stormsteg

Denna otroligt dåligt uppdaterade blogg ska nu uppdateras lite snabbt.

Sitter just nu i en buss på väg till Sälen. Det är jag, Ida och ett gäng herrar i blandade åldrar. Har fått diverse tips från en riktig veteran som med sina 44 Vasalopp nog vet vad han pratar om.

Att resan går till Vasaloppet är ingen tvekan om. Det pratas lopp, skidor, valla, tider, valla, väder, valla... Kort sagt är jag väldigt glad att vi valt att lämna in våra skidor på vallning till förhoppningsvis bättre vetande och slipper att oroa oss över denna djungel av burkar, klister och paraffin. Med mera, med mera, såklart...

Om två dygn befinner vi oss alltså någonstans mellan Sälen och Mora nu. Vill hoppa över morgondagen och gå direkt till söndagen, nu vill jag sätta igång och få eländet avklarat. ;) Nej, skämt åsido! Det ska bli väldigt kul att verkligen utmana kroppen och kanske framför allt huvudet. Med 12 mil i benen krävs det nog lite envishet, men det SKA gå, nu nedrans kör vi!

/A.


Kommentarer
Postat av: Anki

Ja, nu har vi inte långt kvar till start..:) Hoppas du får en härlig tur och hinner njuta av den underbara miljön så ses vi kanske i spåret!

Postat av: pilla

Massor av lycka till! Ha en fin dag i spåret!

2012-03-04 @ 07:19:22
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: lotta

Heja heja!Stort lycka till idag!du fixar detta.kram lotta

2012-03-04 @ 09:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0