Kändismötet som inte blev som det skulle

Klockan är i skrivande stund 15.48 lokal tid och jag sitter på Wembley och fördriver tiden på bästa sätt. Om drygt en timme drar semifinalen mellan Japan och Frankrike igång, börjar redan kännas att stämningen kommer vara på topp under matchen.

 

Inledde dagen med drygt 8 kilometer i Hyde Park. En häftig känsla att springa bland så många andra, så många olika sorters människor. Och lika många människor som löpstilar. Höjdpunkten var då en man närmade sig bakifrån. Han kom upp jämsides, ökade farten men fick möta sin överman, eller kvinna i det här fallet. Efter uppskattningsvis 20 meter gav han upp och började gå. Bra för självförtroendet!

 

Väl tillbaka på hotellet väntade en sådär fantastisk frukost bestående av rostat bröd - de är lustiga de där britterna!

 

Har i övrigt spenderat dagen med lite turistande, lite strosande i affärer och väldigt, väldigt god thaimat. Med betoning på väldigt. Ska googla recept på Pad Thai och försöka återskapa så fort vi når svensk mark.

 

Just ja. Resan inleddes med att vara på samma flyg på Stefan Holm. Försökte inleda en konversation med honom, men misslyckades totalt. Förmodligen den största floppen av alla mina "kändismöten". Skyller denna incident på den tidiga timmen och morgontrötthet, hehe. (Ett hehe som mer än någonsin förut är ett lite urskuldande och nästan nervöst skratt.) Mer om denna händelse vid ett senare tillfälle när rodnaden lagt sig.

 

Avslutar på samma sätt som jag gjorde igår då jag lämnade en liten hälsning till en mycket trevlig bartender. På en servett såklart!

 

Adiós amigo!

/A.


Kommentarer
Postat av: AKA

Berätta mer!!!!

2012-08-08 @ 09:03:04
URL: http://akaontherun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0