Bittert

Att det inte blir något Göteborgsvarv har jag vetat ett bra tag nu och trodde att jag helt och hållet accepterat det. Nu ikväll kom det över mig igen. Bitterheten. Avundsjukan. Jag vill så gärna springa imorgon! Visst hade jag kunnat ta mig runt på extrem tjurighet, men det hade antagligen kostat mig ett år utan löpning. Självklart är det inte värt det. Att läsa träningsbloggar där det skrivs om morgondagens stora event är just nu inte särskilt uppmuntrande. Men det kommer fler lopp. Fler varv.

Men jag vill ju ändå vara med på just morgondagens varv.

/A.

Kommentarer
Postat av: Marieh

Jag känner precis likadant som dig. Dessvärre ska jag följa med Madde som ska springa i morgon så jag kommer se hela loppet och vara jätteavundsjuk på alla som springer.

2011-05-20 @ 22:34:33
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Hej,Mitt namn är Ellinor och jag har som tanke att starta ett smyckesföretag! Jag kommer att sälja armband, halsband och örhängen till grymma priser, max 50 kr/st. Det återstår bara en liten marknadsundersökning. Så om du orkar ta din tid att svara på några frågor så skulle det vara guld värt för mig :) Maila svaren till: ellinorparck@hotmail.com1) Vad är du själv ute efter för smycken? Silver/guld? Mode/unikt?

2) Vad tycker du är ett rimligt pris för armband, halsband respektive örhänge?

3) Hur ofta köper du smycken?

4) Vad lägger du helst pengarna på när du köper ett smycke, kvaliteten (så som till exempel äkta silver) eller att de är snygga?

5) Har du några tips du vill dela av dig till mig? :)Du får jättegärna även kika in på min blogg där jag lagt upp en bild på de tre smycken jag gjort (men kritisera med måtta, de är de första jag gjort i mitt liv haha), och skriva en kommentar om vad du tycker av dem :)Ha det bäst!

2011-05-20 @ 23:23:54
URL: http://n
Postat av: Ellinor

Nu blev det fel, bloggadress: http://www.nattstad.se/ellinorparck:)

2011-05-20 @ 23:24:36
URL: http://n

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0