Skönhet i miniformat




Min skönhet har anlänt! Min hand ser däremot väldigt o-charmig ut. Kan ni tänka er - den fungerar till och med. Synd att jag är världens mest otekniska människa bara. Förstod inte ett jota av hur iTunes fungerade, men det löste sig bra till slut. Johanna skypade från USA och sa hur jag skulle göra, samtidigt som jag skrev frågor och förvirrade svar tillbaka på facebookchatten. Varför pratade inte jag också, som man brukar göra på Skype, kan man kanske undra. Jag hittar inte mikrofonen på datorn. Hur som helst, slutet gott, allting gott.

Det blev dock inga backintervaller för mig idag. Vaden protesterade. Fick ihop några små kilometrar i lugnt tempo i alla fall, men vågade inte trycka på, känns dumt att chansa. Efteråt blev det en halvtimme styrketräning och sist men inte minst, en timme i omklädningsrum och duschrum. Vad vore fotboll utan omklädningsrummet efter träning med snack om allt från fotboll till det eventuella livet efter döden?

Siffror:
Tid: 33:14 min
Distans: 5,7 km
Medeltempo: 05:50 min/km

/A.

Kommentarer
Postat av: AKA

Snyyygg! Jag älskar min ipod shuffle! Här ser du min löplista om du behöver inspiration! ;) http://akaontherun.blogg.se/category/loparmusik.html

2011-02-01 @ 07:12:47
URL: http://akaontherun.blogg.se/
Postat av: malin

Vilken söt liten iPod!

2011-02-01 @ 07:32:53
URL: http://malingerdle.blogspot.com
Postat av: lina

Vad kul att du bestämt dig för en klassiker!!

Spännande och följa din resa!



jag är ingen expert på cyklar, men när jag cyklade Vättern så cyklade jag på min Trek, en ganska så "enkel" racercykel, inga större konstigheter. Det finns ju otroligt mycket cyklar i alla prisklasser. När jag köpte min satsade jag på en basic, men en bra första cykel. Jag har trivts jätte bra med den. Det är väl Treks bästa nybörjarcykel, i den lite lägre prisklassen. Sen vet jag att Nishiki har väldigt bra och fina cyklar. Det bästa är egentligen att besöka en cykelaffär, de brukar vara väldigt kunniga och hjälpsamma. Och be dem om hjälp med inställningar och vilken cykel som är bäst lämpad för dig. :) Lycka till!!

2011-02-01 @ 13:57:43
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Madde

Det är jättefin färg på den där, du! Kul att du också har Johanna som förklarar sånt för dig, känner igen mig ;)

2011-02-01 @ 17:51:09
URL: http://maddagaskar.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Att en så liten pryl kan vara så snygg! Väcker mitt ha-begär!

2011-02-01 @ 19:53:50
URL: http://traningseffekt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0