Tomten i annorlunda version

Vilodag blev till övningsdag. Imorgon ska jag och Magda spela och sjunga på ett äldreboende. Lite allsång, lite vårsånger och andra mer eller mindre käcka sånger ska framföras. Just nu letar jag för fullt efter en tårdrypande dikt med vårtema - ingen som har någon på lager? Tomten av Viktor Rydberg är ju en himla käck sak, man kanske kan göra om den lite...? ;)

Eftermiddagen har alltså ägnats åt övning. Och lite prat emellanåt. Var sjukt längesen jag träffade den fantastiskt härliga madamen, så fanns en del att diskutera. Blev tvugna att ställa alarm och ha pratförbud tills alarmet ringde...

När jag sedan kom hem var jag hungrig som en varg och slängde in en, okej jag erkänner - två, mackor deluxe i ugnen. Creme fraiche med smak av parmesan och vitlök, rökt skinka och ost. Hej och hå, vilken hälsosam kvällsmat! Tur att avokadon väger upp det hela något.



Nu ska det obligatoriska kaffet avnjutas med The Apocalypse Is Over i bakgrunden. Sämre kan man ha det när man har vilar från träningen.
/A.

Kommentarer
Postat av: Hans

Blondinbellas blogg läser jag för att jag fastnat för den. Jag vet inte varför jag började, men jag fastnade i alla fall. Hennes liv är inte direkt som mitt och jag tror att det är kul att läsa om någon som har en helt annan världsuppfattning än mig. Ibland skirver hon nåt som jag tycker är kul, eller sött. Ibland kan jag bli jättearg för att hon skriver sån skit.



SV: Du kommer hata mig nu men jag fick googla Apocalypse för att veta vad det var.. Haha!

2011-02-22 @ 21:06:57
URL: http://hans.shapemeup.se
Postat av: J

Snälla, snälla, snälla, snälla säg att du använde resten av creme fraichen till fejk-Caesar och tänkte på mig när du åt den?!



Haha, ja, jag är lite sugen på fejk-Caesar! :P Men mackan ser god ut den också! ;)

2011-02-23 @ 04:28:50
URL: http://jojojojo.blogg.se/
Postat av: Cath

Tänkte spontant på Karin Boye "Visst gör det ont när knoppar brister..." men nu har ni nog redan varit där. Hoppas det gick bra!

2011-02-23 @ 14:39:11
URL: http://maradrom.wordpress.com
Postat av: AKA

Mmmm vilken härlig macka! Det är ju nästan det bästa med att träna att man kan svulla nästan vad som helst när som helst! :D

2011-02-23 @ 18:26:00
URL: http://akaontherun.blogg.se/
Postat av: Marieh

Den där mackan såg inte helt fel ut! Gott.

2011-02-23 @ 19:38:32
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0