Ljuvligt





Löparskorna blev ersatta av vanliga skor idag. Benen känns förvånansvärt lätta. Vädret känns förvånansvärt vårlikt. Livet känns förvånansvärt ljuvligt.

/A.

Kommentarer
Postat av: Marieh

Svar: Haha är det säkert att du vill höra om mina älg-upplevelser? Första gången var för ungefär 10 år sedan och jag red ut på ett fält med min häst och ungefär 100 meter bort stod en älgko och ännu längre bort stod hennes tvillingkalvar. Kon kom rusande mot oss i full fart och min häst (som konstigt nog älskade älgar) stod kvar med spetsade öronen och väntade på henne trots att jag försökte få honom därifrån.

Till slut insåg han att jag skulle låta honom springa och så tvärvände han och drog iväg genom skogen i full galopp.

Tack och lov var han supersnabb (fd travhäst som tävlat i V75 bland annat) så kon hann aldrig ifatt oss men när jag sneglade bakåt samtidigt som vi dundrade fram i galopp så jagade hon efter oss i flera hundra meter.

Tillsist gav hon upp och vi klarade oss. Min häst var överlycklig för han trodde väl att han vunnit en kapplöpning och jag var helt knäsvag av skräck.



Det andra tillfället var för ett år sedan när jag var på väg hem till stallet med en annan häst i skymningen. Plötsligt stod den en älgkalv på stigen några meter framför oss och i skogen på vår högra sida hör jag hur en annan älg frustar och låter. Antagligen kon.

Jag var tvungen att rida mot kalven några få meter innan vi kunde vända ner till stallet och när jag red där hade jag verkligen panik.

När vi väl svängt ner till stallet så pustar jag ut lite och då kalven plötsligt rusande efter oss och sen hoppar han rakt in i skogen på vår högra sida. Precis bredvid oss!

Hästen var hur lugn som helst och jag var återigen ett nervvrak.



Nu hoppas jag innerligt att jag slipper möta någon mer älg med det stoet som jag är medryttare på för hon är lika rädd för älgar som jag är. Det vore katastrof, haha.



Hoppas jag inte skrämt upp dig ännu mer nu. =)

2011-02-09 @ 19:53:43
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: Hans

Nice med jeans och skor!



Jag gillade bilderna, såg vår-igt ut ja!!

2011-02-09 @ 19:57:53
URL: http://hans.shapemeup.se
Postat av: Sofie RW

Skönt med pigga ben efter gårdagens pass. Snyggt jobbat!

2011-02-09 @ 20:31:04
URL: http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/
Postat av: lina

Fina bilder! härligt med barmark, det var länge sen man såg det. Och det lär dröja ett tag till, mycket snö kvar här!

2011-02-09 @ 23:05:02
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0