Kom igen nu

Kände av lite halsont igår kväll. Tryckte genast i mig Echinacea och Antioxidanter. Hjälper det, så hjälper det, liksom.

Ställde väckarklockan på 08.00 idag för att komma upp i tid och hinna ge mig ut på ett lite längre pass. Vaknar med ont i halsen. För en gångs skull struntar jag faktiskt inte i att jag har ont i halsen. Den här gången ska jag inte bli förkyld och sjuk. Jag ska lyckas stoppa det innan det bryter ut den här gången! Det tror jag faktiskt att man bäst gör genom att låta bli att träna. Trist som tusan, men hellre en extra frivillig vilodag, än fem ofrivilliga.

Jag förstår inte vad som har hänt? Innan var jag förkyld två gånger om året. Det var allt. Nu däremot, ryker jag på någonting nytt i stort sett varje månad. Nedsatt imunförsvar? Eller kanske bara det faktum att jag numera har ett jobb där jag träffar folk hela dagarna. Nej, kom igen nu kroppen - låt mig vakna utan ont i halsen imorgon. 

Nu ska jag trycka i mig en apelsin trots att jag inte är ett dugg sugen. Allt för vitaminernas skull.

/A.

Kommentarer
Postat av: Sofia

jag åt tre apelsiner igår bara för att jag va sugen!

2011-02-02 @ 11:43:25
URL: http://ylletrojans.blogg.se/
Postat av: AKA

Jag kör med Echinacea vid minsta tecken och peppar peppar... Varje morgon inleds också med en C-vitaminbrus, en omega3-kapsel och två Mitt Val Sport. Tycker det stärker upp!



:)

2011-02-02 @ 13:57:02
URL: http://akaontherun.blogg.se/
Postat av: AKA

Backträning säger du! Längtar tills knaggelisen är borta i Sisjön/Oxsjön. Älskar milspåret där. Och deeeet är backigt haha! Var springer du helst?

2011-02-02 @ 15:39:07
URL: http://akaontherun.blogg.se/
Postat av: lina

Krya på dig!!!



Hoppas du känner dig bättre snart!

2011-02-02 @ 21:57:58
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0