Plaskande och godis

Så ligger jag återigen i soffan, denna gång i Lindas soffa. Vi har precis tryckt i oss kycklingtacos och nu skriker Linda om godis här. Om jag känner mig själv rätt kommer jag nog inte vara särskilt svårövertalad.

Denna onsdag har varit en mycket bra dag. Föreläsning på förmiddagen, hem för en snabb lunch i form av matlåda och direkt iväg till simhallen. Idag var vi fyra stycken som plaskade omkring i vattnet. Det tar emot att säga det, men det var riktigt kul även idag! Bäst av allt var badvaktens kommentar (dock innan hon såg oss simma, hehe): Vill ni ha en egen bana till att crawla? Ni ser så sportiga ut!

Hehe, vi tackade nej till detta erbjudande. Men nästa vecka, då nedrans är tekniken färdigutvecklad för en egen bana. ;) Efter en dusch bjöd sedan Frida på hemgjorda bars, toppbetyg till både henne och barsen.


Iväg för att bokföra lite, sedan hem och så iväg till gymmet. Cirkelträning med mitt absoluta favoritupplägg. Kul, jobbigt och svettigt!


Och så nu då alltså, Drömmen om Sotji och godis, om nu Linda får sin vilja igenom...

/A.


Kommentarer
Postat av: Alexandra 2

:-)Ja du har nog rätt i det! Du om nån vet väl hur det är med upp -och nergång, med tanke på din höft! Du får ta revansch på gbg-varvet i år! Lär väl inte kunan bli värmeslag 2 år irad..Peppar, peppar!

Svar: Nej fy tusan, ett år till och ALDRIG mer!
Alexandra

2014-01-30 @ 08:38:37
URL: http://abacklunds.blogg.se
Postat av: Lina

Åh bli erbjuden en egen bana, vilken lyx :)!

Älskar cirkelupplägg! Grym dag! :)

2014-01-30 @ 09:48:00
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: fight4fit

Låter som om de var en rätt så underbar dag det där! Och kan klart tänka mig att du ser jäkligt sportig ut i vattnet! Men tanke på att du ser rätt så sportig ut över lag snygging :)

Svar: Haha, i vattnet ser jag dessvärre inte särskilt sportig ut, än... ;)
Alexandra

2014-01-30 @ 14:25:45
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Emma

Mm, den där baren ser riktigt god ut! :) Kul med cirkelträning (som jag själv just fått upp ögonen för). Och kul att det går framåt i simningen :)

2014-01-30 @ 22:31:32
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0