Derby

Derbyt är avgjort. Gislaveds kommuns för tillfället bästa damlag är... RefteleÅs! :D

Känns så otroligt härligt att vi vann kvällens drabbning. Vi spelade allt annat än bra, men vann, det gjorde vi! Det var en typisk derby-match med riktigt grisspel. Inte mycket till spel från något håll. För våran del var det mest en enda lång kamp för att försvara vårt mål. Matchen slutade 0-1, skönt att få hålla nollan!

Här har det inte blivit mycket till uppdateringar den sista tiden. Har mest fokuserat på fotboll. Löpningen har tyvärr inte fått den uppmärksamhet man kan önska. Inte cyklingen heller för den delen. Men på söndag smäller det, förhoppningsvis. Ida har just för tillfället ont i halsen. Otroligt frustrerande. Varför just nu?! Om inte Ida är fit for fight vet jag faktiskt inte hur jag gör. Att åka själv till Motala och sedan cykla 15 mil på egen hand lockar inte särskilt mycket. Jag håller både tummar och tår och hoppas innerligt att de vita prickarna i halsen försvinner lika fort som de kom.

Införskaffade i ett par glasögon till cyklingen igår iallafall. Ett par otroligt fula sådana. Gula. Så nu är det bevisat - gult är fult. Bildbevis kommer inom kort.

/A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0